Térkép betöltése...

Eladó téglalakás, Budapest I. kerület, Várnegyed, Úri utca

Budapest I. kerület, Várnegyed, Úri utca      Térkép
147 000 000 Ft Eladó
Téglalakás
  • 95 m2
    alapterület
  • 3 szoba
  • szuterén

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6496383
Hirdetéskód
6496383
Irodai kód
1786_4743
Elhelyezkedés
Budapest I. kerület, Várnegyed, Úri utca
Ár
147 000 000 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
95 m2
Szobák száma
3
Emelet
szuterén
Szintek száma
2
Fűtés
Elektromos
Murár Zsóka

06-30-4-mutasd

06-30-476-6997

Üzenet küldése

Leírás

Kuriózum a piacon!!
Eladó a Budai Várban magántulajdonban lévő Pejacevich Villa -1. szintje tökéletesen újjáépített állapotban.
A Villát gróf Pejacevich Antal császári és királyi kamarás, altábornagy és neje gróf Draskovich Borbála építette az 1700-as években, akik a család budai ágát képviselték.Az épület kívül belül jó állapotú, cca 300 éves,vaskos falakkal, hatalmas boltívekkel és csegelyekkel, mely hamisítatlan vári atmoszférát kölcsönöz az ingatlannak. Összesen 7 albetét található benne, kis, összetartó, nagyon kedves, kellemes lakóközösséggel, belső kerttel. Szintjei: -1 emelet + fszt. + 1. emelet + padlástér. Az értékesítendő ingatlan a -1 szinten található, ahol korábban a konyha működött és a személyzet lakrésze volt. A két évig tartó aprólékos és minőségi átépítés során az ingatlanon pénzt és időt nem kímélve teljes rekonstrukciót hajtottunk végre, aminek az eredménye egy, a XXI. századi követelményeknek megfelelő műszaki tartalmú új otthon, amiben az autentikus részletek is megőrzésre kerültek.
Alaprülete 95m2, melyben nappali+2 háló+2 fürdő+konyha+étkező került kialakításra.A Nagyháló és étkezős-konyha a belső udvarra néz (DK) délelőtt világos,a nappali + kisebb háló a Tóth Árpád sétányra néz (DNy) egész nap világos, délután kifejezetten napos!
A lakásban automata központi szellőztető rendszer lett kiépítve, többlépcsős szűrőrendszerrel és hőcserélővel ellátva, mint a passzív házakban. Több fokozatban állítható légcsere szabályozás, programozás a rendszer része. A friss levegőt a Tóth Árpád sétány felől nyerjük, mely garantálja a folyamatos friss levegőt (forgalommentes parkosított sétáló utca révén) Minden helyiség rendelkezik elszívással és friss levegő utánpótlással, így akár teljesen zárt ablakok mellett is biztosítható a folyamatos szűrt és temperált friss levegő. A költséghatékony üzemeltetés mellett ez a rendszer asztmásoknak és por érzékenyeknek megfizethetetlen, a többieknek hatalmas kényelmi extra.A nagyobbik fürdőben egy teljes értékű finn szauna lett építve, ami programozható vezérlést is kapott.
Teljesen gépesített egyedi konyha minden készülék beépített (két részes hűtő, 12 terítékes mosogatógép, mikró, sütő, indukciós főzőlap, páraleszívó, mely a kéményen keresztül a kültérbe vezeti a főzési szagokat.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!

Irodánkon díjmentes, bankfüggetlen, gyors hitel-ügyintézéssel és kedvezményes ügyvédi munkadíjjal várjuk .

Tulajdonságok

kandalló
hőszigetelt
jó közlekedésű
csendes
bútorozott
riasztó