Eladó ház Biatorbágy, Pecató 66 nm
Eladó ház Biatorbágy, Pecató 66 nm
Eladó ház Biatorbágy, Pecató 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7898861
Referenciaszám: H476303
Frissítve: 16 napja

Biatorbágy eladó családi ház 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
589 394 Ft/m²
66 m²
Alapterület
744 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 898 Ft
Második évtől
154 072 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínáljuk Biatorbágyi pecatónál, a település legmagasabb pontján ,744m2-es telken lévő 66m2 -es lakóterű+30m2 -es beépíthető teraszos ,alápincézve (mint egy 25m2-es), lakóépületet. A telek egy része sík a hátsó része lejtős, teraszos kialakítással.. Az épület nyaralóként funkcionált, a jelenlegi Tulajdonos kőműves mester, és saját részre átépítette,átalakította lakhatás céljából. Az építmény beton sáv alapozású,tégla falazatú,monolit beton födém szerkezetű, továbbá új aljzatszigetelés, új 3 rétegű műanyag nyílászárók, új vízhálózat, új nagy teljesítményt elbíró villanyhálózat, új aljzatbeton,új kiemelt minőségű burkolatok,új luxus minőségű szaniterek, új kiváló minőségű bojler, új beltéri nyílászárók ,új spotlámpa rendszerek lettek beépítve a belső terekben. A kültéri részen új tömör-falazatú kerítés beton zsalukőből ,elektromos kapurendszerrel,új térbeton 3 autó számára, új 30m2-es terasz ,ami beépítésre alkalmas. Új elektromos fűtésrendszer, termosztátos NOBO panelekkel. A víz ellátást házi vízmű rendszer biztosítja, iható vizű kútból. Az ingatlan teljes befejezéséhez a tetö hélyazata (fedése( , illetve az épület homlokzati szigetelése hianyzik . ITT HÍVOM FEL A FIGYELMÉT, hogy a tulajdonos tudja vallalni a megszervezését a munkalatok befejezését a meglévö szakemberekkel. Az ingatlan D-K fekvésű, ez által napfénye körbesüti-világossá téve a lakást ,gyönyörű panorámával. Környezetében lakhatásra alkalmas épületek-nyaralók találhatóak az ingatlant aszfaltos úton közelíthető meg. A lakóközösség kitűnő, A pecató 5-600m távolságra ,ahol helyi kis közért-büfé üzemel. Az M7 autópálya 5 perc távolságra autóval. Kiváló lehetőség azoknak akik a város zajától,tömegétől távol lenne a nyugalom szigetén,de még is közel Budapesthez. CSOK nem igényelhetö,mivel hétvégi haz udvar megjelölésü. Azonnal költözhetö,bírtokba vehetö,lakhato allapotu.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Erkély:
5 m²
Terasz:
29 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lantos János Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lantos János Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY