Eladó ház Biatorbágy 150 nm
Eladó ház Biatorbágy 150 nm
Eladó ház Biatorbágy 150 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7987103
Referenciaszám: 29-793
Frissítve: 17 napja

Biatorbágy eladó családi ház 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
399 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
875 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Biatorbágy-Katalinhegyen, csodás környezetben 150 nm - es családi ház 875 nm - es telekkel!! A ház erdő mellett található, csendes utcában, távol a város zajától. A hegyen a biatorbágyi helyi buszjárat közlekedik, mellyel a vasútállomás megközelíthető. Óvoda, iskola, éttermek, gyógyszertár, üzletek akár gyalogosan elérhetők. Jöjjön el, tekintse meg! A ház 1985-ben épült, azóta több felújításon esett át: műanyag nyílászárók cseréje, redőnyök, fűtéskorszerűsítés, a fürdőszoba teljes körű felújítása (szaniterek, burkolatok, gépészet). A ház vegyes falazatú: 80% tégla, 20% könnyűszerkezet. Teljes egészében hőszigetelt, 5 cm-es dryvit-tal ellátott, a színezése az új tulajdonos elképzelései szerint történik majd. A földszinten található egy nappali, konyha, fürdőszoba, étkező és 2 hálószoba. A tetőtérben kialakításra került 2 szoba, melyek igény szerint tovább bővíthetők. A ház alatt egy 8 m2-es pince került kialakításra. Melléképületek: garázs, fatároló. A garázsban 1 gépkocsi tárolása megoldható, valamint 2 gépkocsival a beállón lehet parkolni kerten belül. A földszint alapterülete 100 m2 + a tetőtér bruttó 50 m2. A fűtés vízteres kandallóval, radiátorokon keresztül megoldott. Továbbá a nappaliban felszerelésre került egy 3,5 kW-os Gree hűtő-fűtő inverteres, wifis klíma. A vízellátást egy 7 m3-es víztározó biztosítja. A csatorna 8 m3-es szikkasztóval megoldott. Az épületet körbeveszi egy négy kamerás biztonsági kamerarendszer. Kábel TV, internet, telefon bekötve. A természetet kedvelő, kisgyermekes családok ideális lakhelye lehet az ingatlan. A kertben gyümölcsfa, fenyő ad árnyékot a nyári melegben. Gyermekeknek medence, trambulin, homokozó, hinta felállítható. Bográcsozó, kerti kiülő, illetve terasz kapcsolódik az étkezőhöz. Az ingatlan zártkert besorolású. Beköltözés megegyezés szerint. Az ár irányár! 59.9 Millió Ft!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
félkomfortos
kocsibeálló
amerikai konyha
gardrób
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénártné Marika Budaörs és környéke - Naphegy Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénártné Marika Budaörs és környéke - Naphegy Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY