Eladó ház Budapest XIV. kerület, Herminamező 180 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Herminamező 180 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Herminamező 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7472076
Referenciaszám: H456229
Feltöltve: 16 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 6 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
916 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
387 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zuglóban a méltán kedvelt Herminamezőn eladósorba került egy ház. Az 1996-ban épült 6 szobás házban mindent megtalálunk mely egy nagyobb család számára nyújt tágas élhető tereket, kényelmet, intim kertet, családi rendezvények megtartását, vendégek fogadását. 2009-ben felújítás történt, majd ezt követően 5 évvel ezelőtt kazáncserére került sor. Fűtését gázüzemű cirkó biztosítja, minden helyiségében padlófűtéssel- kivéve a garázs/tároló szinten. A nyári komfortos hőmérsékletet kettő légkondícionálóval szabályozhatjuk. Az alsó szinthez egy méretes terasz kapcsolódik, melyre minden helyiségből kijuthatunk. Az emelethez egy erkély, ezt szintén minden szobából használhatjuk. A két állásos garázs szintre a házon belül lejuthatunk, ami nem hátrány egy téli bevásárlás során. Itt található egy méretes mosókonyha/tároló is. Valamint a lépcső alatt a kertből megközelíthető plusz tároló került kialakításra, ahol kiválóan helyezhetjük el akár a kerti bútorokat is. Szintenként 90nm-es területtel számolhatunk, a kert közel 300nm. Fa nyílászárói felújíthatóak, jó állapotban vannak. Riasztóval beszerelt. - Alsó szint: két állásos garázs, mosókonyha, tároló, - M.földszint : nappali, szoba, étkezőkonyha, közlekedő, előtér,fürdőszoba, - emelet : nappali, 2 szoba, gardrobe, fürdőszoba található. A kertből tekintve egy impozáns képet ad a középen kialakított teraszról levezető lépcső. Utcafrontról nézve egy előkert is növeli a kertvárosi hangulatot. A soros beépítésű ház, háromszintes, plusz a tetőtér beépíthető, ahová a közművek felvezetésre kerültek. Úgy a víz, elektromos kiállások és a padlófűtés csövezése. Ablakai függőleges síkban történtek beépítésre. A duplakomfortos napfényes otthon elhelyezkedése, lokációja kiváló. Míg a közlekedése - mely több jármű néhány perces sétával elérhető- kifejezetten jó, mégis egy csendes kertvárosi környezetben élhetünk családunkkal. Azonban a közeli Bosnyák tér valamint a TV2 székháza miatt akár cégképviseletnek, stúdiónak, tv-s tevékenységekre szintén ajánlom! Várom hívását, szívesen beszámolok erről a ritka ingatlanról de inkább személyesen mutatom be Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY