Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 103 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 103 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület, Orbán hegy 103 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7823246
Frissítve: 8 hónapja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 067 961 Ft/m²
103 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖZEL NULLA ENERGIAIGÉNYŰ - NAPELEMEKKEL RENDELKEZŐ , 2021-ben epült, ÚJSZERŰ, modern, stílusos, minden igényt kiszolgáló családi ház eladó Soroksár-Orbánhegy kertvárosi részén, közvetlenül a tulajdonostól. A földszinten helyet kapott egy tágas, világos, DNY-i fekvésű, modern gipszkarton álmennyezeti szigetekkel díszített amerikai konyhás (konyhaszigettel), kertkapcsolatos nappali, egy kamra, egy fürdőszoba, az előszoba, és egy hatalmas garázs. Az emeletre gyönyörű üvegkorláttal határolt, lépcsővilágítással rendelkező lépcsősoron jutunk fel. Itt található egy folyosóról nyíló masszázs kádas fürdőszoba, és 3 db hálószoba, az egyikből az emeleti teraszra is kijuthatunk. Az épület 30 cm Porotherm téglából épült, grafitos szigetelést kapott, monolit vasbetonfödém, Tondach tetőcserép. 3 rétegű üvegezéssel beépített nyílászárok argonvédő gázzal töltve. Az ingatlan értékét tovább növeli, az ár részét képezi, az itt lakók kényelmét szolgálja és extraként említhető: - wifiről vezérelhető 3db split hútő-fűtő klíma (nappaliban és a két gyerekszobában + a 3. hálóban (erkélyes) is vezetékelve, ha igény van itt is klímára) - 6 kw napelem ( ami szinte a teljes fogyasztást kiszolgálja) - 2,5 milliós konyhabútor, konyhaszigettel - Masszázs sarok kád - Pultra ületetett dupla mosdó - Wellis szaniterek mindenhol (csapok, mosdó, bidé, wc) - Fedett terasz - Számos beépített szekrény - Tölgyfa lépcső burkolat - Márvány nagy méretű greslapokkal burkolt fürdőszoba - Nappali hatalmas panoráma ablakokkal, ami a kilátást biztosítja a kertre - Szúnyogháló és rejtett tokos redőny minden ablakon - Motoros elektromos redőny - Elektromos kapu - Fűtött kocsibeálló - Korszerű infrapadló fűtés, amely minden helyiségben egyedileg szabályozható, - 100 literes elektromos bojler biztosítja a melegvizet - A ház biztonságát teljes riasztó rendszer biztosítja A padlás ledeszkázott, pakolásra alkalmas. A belmagasság a fenti hálószobákban 2,4 m (nincsenek ferde falak) A közelben bevásárlási lehetőség (Aldi, Lidl), Drogéria, Óvoda, Iskola, HÉV megálló, orvosi rendelő. Az utca közművesített, frissen aszfaltozott, a szomszédban újépítésű házak, barátságos lakóközösség, jó szomszédok. A H6-os HÉV-vel 20 perc alatt elérhető a Közvágó híd. Fájó szívvel válunk meg tőle, mert nagy gonddal építettük, szépítettük és nagyon szerettük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
10 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
luxus
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Brunner Tímea
+36 20 441 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Brunner Tímea
+36 20 441 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY