Eladó ház Budapest XXIII. kerület 52 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 52 nm
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 52 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7959068
Referenciaszám: 108553
Frissítve: 18 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 2 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
846 154 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZERETNE NYARALVA ÉLNI, FENYŐK ÁRNYÉKÁBAN A DUNAPART KÖZELÉBEN? BUDAPEST 23.kerületében SOROKSÁR, MOLNÁR-SZIGETEN eladó TÉLIESÍTETT faház! TEHERMENTES, RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, MŰVELÉS ALÓL KIVETT, ZÁRTKERT! A szigetre kis hídon jutunk be, 1 percre a forgalomtól, de mégis egy más világba csöppenünk. Tele fákkal, élővilággal, horgászni, sétálni, kikapcsolódni vágyókkal. Itt található a Tündérkert, mely sportolásra és programokra ad lehetőséget. A csupán pár utcából álló sziget közép tájékén találjuk ingatlanunkat, mely alapjául egy CSEH Típusú faház szolgált. 6 cm szigetelése van, és a terasz be le építve, mely a nappali (20 nm) helyiséget szolgálja. A belső ajtón belépve a szoba, melyből nyílik a fürdő, kis gardrób és a konyha helyiség (32 nm). Tehát a lakóterületünk 52 nm. Áram van, víz fúrt kútról érkezik szivattyúval és csatorna helyett emésztő van. Így rezsiköltsége igen alacsony, mert a fűtésre kályha lett beállítva, persze elektromos árammal is fűthetünk. Optikai kábel van, az utcában bevezetve a vezetékes víz és csatorna, mely bevezethető, Gáz is az utcában van. A szigeten már nagyon sok az állandó lakó, bejelentkezni lehetséges, építési adó kötelezettség nincs. A kertben sok fa van és két tároló, melyből az egyik fedett, a másik zárt. Az ingatlan rendbetételt, felújítást igényel, de két ügyes kéz csodákra képes! Hívjon, hogy megnézhessük, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanTanya.eu ingatlanTanya Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanTanya.eu ingatlanTanya Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY