Eladó ház Érd 74 nm
Eladó ház Érd 74 nm
Eladó ház Érd 74 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8063387
Referenciaszám: HZ035148-4618673
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
850 000 Ft/m²
74 m²
Alapterület
147 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd-Dombosvárosban fiatalos, panorámás ingatlan eladó Érden, a Tárnoki út közelében eladó egy 74,71nm-es 2 lakásos családi ház emeleti lakása saját kertkapcsolattal!Az ingatlan eredetileg 1990-es építésű, de 2021-ben teljes felújításon és átalakításon esett át. Falakig visszabontották és mindent cseréltek benne illetve rajta, így minden új. A felső szint szintén ekkor került ráépítésre, így a tetőszerkezet és a cserépfedés hibátlan.Fűtése Mika kazánról megoldott padlófűtés, szabályozható, rendkívül kedvező fogyasztású. Ez átlagban havi 6-7 ezer Ft-os költséget jelent.Nyári melegben a hűvösről klíma gondoskodik, de alternatív megoldásként akár fűtésre is alkalmas.Melegvíz ellátást érintőkijelzős, öko funkciós Ariston bojler biztosítja.Az ingatlanról:- 2 háló szoba és amerikai konyhás nappali- Fürdőszoba wc-vel, káddal és épített zuhanyzóval- 74nm lakótér + 19nm terasz + 100nm kertkapcsolat- 1 autónak beállási lehetőség- NINCS KÖZÖS BEJÁRAT- térkövezett előkert Műszaki adatok és extrák:- 30-as téglafalazat- 10cm dryvit szigetelés- nyitható/buktatható műanyag nyílászárók és modern fa tetőablakok- elektromos kapu- az ingatlanban Telekom szolgáltatás van bevezetve- konyhabútor beépített teljes gépezettel (elszivó, mosogatógép, indukciós főzőlap, beépített mikró, sütő)- LED világítás- teraszos kialakítású kert pampafüvekkelKonyha részen magas fényű fehér konyhabútor, számos tárolási lehetőséggel. Vételár részét képezi még az összes beépített gép, ezek a 2022-es év Márciusában lettek vásárolva.Az egész lakás nagyon világos, minden helyiségben takarékos LED világítás található, így a villanyszámla is nagyon kedvező.A terasz DNy-i fekvésű, nyári estéken innen nézhetjük a naplementét. A kert teraszos kialakítású, gyönyörű sziklakertet lehet belőle varázsolni.Családi/baráti összejövetek klassz helye lehet.Közelben minden megtalálható, boltok, Interspar stb.Buszmegálló 3-5 perc sétatávolságra kényelmesen elérhető.Az ingatlan ügyvédi használati megosztással rendelkezik. A tulajdonos külföldre költözés miatt adja el szeretett otthonát.Igénybe vehető az ingatlanra hitel, CSOK plusz, illetve irodának vagy szalonnak is kiváló lehetőség. További információkért vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen nyugodtan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY