Eladó telek Albertirsa, Ceglédbercel közelében 1113 nm
Eladó telek Albertirsa, Ceglédbercel közelében 1113 nm
Eladó telek Albertirsa, Ceglédbercel közelében 1113 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7899304
Referenciaszám: M260520
Frissítve: 17 napja

Albertirsa eladó egyéb telek 1113 m² telekterületű: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
11 591 Ft/m²
1113 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 984 Ft
Második évtől
51 481 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsa zártkerti részén 1113 m2 zártkerti művelés alól kivett terület eladó, a rajta lévő 20 m2 nagyságú épülettel. Az ingatlan közvetlenül a Pesti útról, valamint a róla nyíló földes dűlő útról közelíthető meg. A terület körben bekerített, gépjárművek behajtására tolókapu biztosított. Az ingatlanon egy 20 m2-es tégla falazatú fedett teraszos épület található, melyben egy szoba, egy tároló, egy fedett terasz és egy 9 m2-es pince kapott helyet. Az épületek helyiségei PVC-, valamint járólap borításúak. Az épület szerkezete beton alapon tégla, a tető jó állapotú, égetett cserép héjazatú. A pince beton falazattal és aljzattal készült, megközelítése a fedett terasz felől az épületen belül lehetséges. A nyílászárók normál állapotúak fa szerkezettel, a biztonságról dupla bejárati ajtó gondoskodik. A közművek közül az egyfázisú villany (16A), valamint a fúrt kút házi vízművel telken belül megtalálható. A házat korábban időszakosan lakták, fűtését fatüzelésű kályhával oldották meg a szobában található falazott kémény segítségével. A terület beépíthetősége 5%, az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke 5 méter. A ház jelen állapotában kisebb átalakítással, valamint a terasz bezárásával kisebb lakássá építhető át, kétszintessé alakítás esetén 90 m2-es nettó épület építhető meg. A környék csendes, rendezett, a telken fák és egyéb növényzet található. A terület 10X100 méter téglalap alakú, sajátos formája és kiváló elhelyezkedése alkalmassá teheti gépjárművel kapcsolatos, Tüzép telep vagy egyéb vállalkozás kialakítására egyaránt. Az ingatlan a város táblától 200 méterre található, a településen az infrastrukturális központok (iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, posta, hivatal, bank, kultúrház) elérhetőek, valamint munkahelyek és kereskedelmi lehetőségek biztosítottak. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Jogi ügyintézés az irodában, eladó ingatlanokat keresünk meglévő és új ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY