Eladó telek Bakonyszombathely 3600 nm
Eladó telek Bakonyszombathely 3600 nm
Eladó telek Bakonyszombathely 3600 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7945211
Feltöltve: 3 hónapja

Bakonyszombathely eladó egyéb telek 3600 m² telekterületű: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
1 806 Ft/m²
3600 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 19 139 Ft
Második évtől
25 940 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! BAKONYSZOMBATHELYEN KASZÁLÓ, TÉGLAÉPÍTÉSŰ HÁZZAL PINCÉVEL ELADÓ! Bakonyszombathely Komárom-Esztergom Vármegye délnyugati sarkában, a Kisalföld és a Bakony találkozásánál, változatos természeti környezetben fekszik, a Cuhai-Bakony-ér mentén. A Terület 3600m2-es 2 helyrajzi számmal rendelkezik kifüggesztést igényel mert művelési ág alól nincs kivonva, így a földtörvény alá tartozik. A Telek 20 m utcafronti szélességgel rendelkezik. A telken található 40 -esm2 tégla építésű ház egy 30 m2-es önálló pince épület . Közművek ásott kút, 1 derítő, villany nincsen (aggregátorral lehet megoldani) A téglaépítésű ház mérete 40 m2-es Jellemzői: -20 m2-es terasz -konyha -szoba -benti wc +a ház alatt pince található A területet jelenleg kaszálónak használjak (bérbe van adva) pár gyümölcsfa is megtalálható rajta ( mogyoró, alma, szilva,...) Amennyiben Szőlő Vagy Gyümölcs Termesztéssel Szeretne Foglalkozni Kiváló Lehetőség. Éghajlata: -Nedves kontinentális melegebb és szárazabb értékekkel. -Éves középhőmérséklete 9,7 °C fok. -Az éves csapadékátlaga 650 mm. Ezt kihasználva nagyüzemi almaültetvényeket hoztak létre a környéken. (ideérd, Glaser) Amennyiben Érdekli A Lehetőség Hívjon, Akar Hétvégén Is! Irányára: 6.500.000.Ft Ingatlanazonosító:GyKZs0540 Weboldal:kiralyingatlan.ingatlan.com A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE: *Ingatlanközvetítés *értékbecslés *adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel *energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül *teljes körű díjmentes hitelügyintézés *babaváró hitel CSOK ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY