Eladó telek Pölöske 2297 nm
Eladó telek Pölöske 2297 nm
Eladó telek Pölöske 2297 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7850545
Referenciaszám: 164768
Frissítve: 16 napja

Pölöske eladó egyéb telek 2297 m² telekterületű: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
1 089 Ft/m²
2297 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164768 hivatkozási számú pölöskei telek. Ingatlan jellemzői: - Elhelyezkedés: Pölöskén, falusias környezetben. - Terület: 2297 négyzetméter, elegendő hely minden elképzelés megvalósításához. - Közművek: Víz és szennyvíz elérhető a telken, egyéb közművek a faluban találhatók. Lehetőségek: Ez a telek ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy csendes és nyugodt környezetben építkezni, de mégis közel lennének a városi kényelmi szolgáltatásokhoz. A nagy terület lehetővé teszi egy szép kert kialakítását, valamint a lakóház és egyéb épületek elhelyezését is. Előnyök: Lf besorolású - A falusias környezet nyugalmat és friss levegőt kínál. - A közművek könnyen elérhetők a telken. - Nagy terület, sokféle lehetőség. - Közel van a falu központja, boltok és szolgáltatások. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez a telek ideális választás mind azoknak, akik egy nyugodt és természetközeli életstílust szeretnének, mind azoknak, akik egy szép kerttel rendelkező, kényelmes otthont terveznek. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és nézze meg ezt a remek ingatlant személyesen! Az ingatlan ára és további információkért lépjen kapcsolatba velünk: Telefonszám: [0670 946 8294] E-mail: [marton.bencik@oh.hu] Nézze meg ezt a fantasztikus teleket, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pölöskei telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164768 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY