Eladó ház Budaörs, Ganztelep 152 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8040487
Feltöltve: 1 hónapja

Budaörs eladó ikerház 6 szobás: 152 millió Ft

152 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
152 m²
Alapterület
583 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 143 Ft
Második évtől
602 030 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAÖRS KERTVÁROSBAN panorámás, Modern STÍLUSÚ Hőszivattyús Új PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ház eladó! A 150 nm alapterületű, NAPPALI + 5 szobás, közvetlen TERASZ és KERTKAPCSOLATOS, teljesen szeparált, önálló, saját kertrésszel rendelkező ház zöldövezetben, KIVÁLÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA mellett, megbízható, több referenciával is rendelkező beruházó által Eladó! Földszinten kialakításra került: amerikai konyhás nappali étkező, közvetlenül terasz és a saját kert kapcsolattal, fürdőszoba előszoba és dolgozó szobával. Az emeleti szinten: 3 hálószoba erkély kapcsolattal, fürdőszoba, kapott helyet. A 3. szinten: 2 szoba erkély kapcsolattal, fürdőszobával. IGÉNYES, MINŐSÉGI KIVITELEZÉSŰ, tágas, világos, jó beosztású, igény szerint még burkolatok, válaszfalak alakíthatók, variálhatók.! Műszaki tartalom: hőszivattyús fűtés, hűtés- fűtés padlófűtés formájában 3 rétegű nyílászárók, -, riasztórendszer, prémium kategóriás külső-belső burkolat, elektromos működtetésű kapu nyitók, kaputelefon, stb. A telek kizárólagos saját tulajdon. Az ingatlanhoz 2 autó részére zárt udvaron gépkocsibeálló tartozik KULCSRAKÉSZ ÁTADÁS 2022 év vége és 2023 tavasz között !-BURKOLATOK VÁLASZTHATÓK ÉRDEMES MEGNÉZNI! Ár: 175 Mft+2 gk- nak beálló 5 Mft összesen : 180 Millió Ft!!!! Kimondottan jó a tömegközlekedés, infrastruktúra, a közelben, buszjáratok, iskolák, óvodák, játszóterek. Budaörsön szinte egyedülálló az ingatlanpiacon! Kimondottan jó a tömegközlekedés, infrastruktúra, a közelben, buszjáratok, iskolák, óvodák, játszóterek. Budaörsön szinte egyedülálló az ingatlanpiacon!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
2024
Erkély:
12,3 m²
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
A+
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Seidl Ferenc Seidl Ferenc Az iroda összes hirdetése
+36 20 505 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Seidl Ferenc Seidl Ferenc Az iroda összes hirdetése
+36 20 505 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY