Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 160 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 160 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 160 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7285152
Referenciaszám: 360021105-12
Feltöltve: 18 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 282 millió Ft

282 millió Ft
1 762 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 818 436 Ft
Második évtől
1 116 925 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PRÉMIUM MINŐSÉG – Penthouse-jellegű társas házi lakás Kuruclesen A CSALÁDI INGATLAN megvásárlásra kínálja 21105-12-es számú, újszerű, 80 nm nettó alapterületű, 3 szobás lakását, melyhez saját lift, 6 nm-es privát előtér és összesen 152 nm terasz tartozik. A CSALÁDI INGATLAN által kínált lakás jellemzői: • 2021-ben Bauhaus eszme jegyében megújult villaépületben kialakított 3 szintes, 3 lakásos társasház legfelső szintjén helyezkedik el • lifttel, privát használatú előtérből közelíthető meg • amerikaikonyhás nagy, világos nappaliból 37 nm-es déli fekvésű teraszra jutunk, ahonnan csigalépcsőn lehet felmenni a 100 nm-es körpanorámás teraszra • zuhanyzós és kádas fürdőszoba mosdóval és bidével, valamint egy vendég mosdó biztosítja a luxus komfortot • két hálószoba, az egyik keleti fekvésű 15 nm-es teraszra nyílik • külön gépészeti helyiségben lett elhelyezve a hőszivattyú belső egysége • levegő-víz hőszivattyú biztosítja a melegvizet, a padlófűtést és mennyezethűtést, amely egy DAIKIN klímával lett kiegészítve • szellőztető rendszer lett kiépítve, amely szűrt friss levegő keringtetését biztosítja minden szobában • központi porszívó, videós kaputelefon, riasztó, elektromos redőnyök extra kényelmet biztosítanak • a lakáshoz két gépkocsi beálló és egy saját tároló tartozik összesen 15 M Ft árban, melynek megvásárlása kötelező • tehermentes, azonnal költözhető • csendes környék, remek infrastruktúra Amennyiben a CSALÁDI INGATLAN által kínált 21105-12-es számú lakás, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Szükség esetén kollégám díjmentesen áll rendelkezésére bank semleges hitel ügyintézéssel.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárik Petra Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárik Petra Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY