Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 36 155 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 36 155 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 36 155 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7861186
Frissítve: 1 hónapja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 124,9 millió Ft

124,9 millió Ft
805 806 Ft/m²
155 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 492 Ft
Második évtől
494 695 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM!!! RBNB ENGEDÉLYEZETT 3 LAKÁSRA OSZTHATÓ LIFTES HÁZ BELVÁROS IX.ker Belvárosi részén, a Lónyay utca középső szakaszán, megújuló, elegáns, LIFTES társasház 2. emeletén kínálunk megvételre egy összesen 155 m2-es, összesen 6 szobás, teljes körűen FELÚJÍTOTT, jelenleg két lakóegységre osztott, de 3 lakóegységre osztható lakást. - Mindkét ingatlanrész beépített, gépesített konyhával rendelkezik. - A fűtést WIFI-n keresztül vezérelhető, elektromos fűtőpanelek adják. . A lodzsa jelenleg egybe van nyitva a szobával, így egy növelve a hasznos teret, de erkélyajtó és ablak beépítésével, igény szerint vissza alakítható. - A társasház, oszlopokkal díszített, elegáns aulája felújítás alatt van, az elektromos hálózat fejlesztése miatt. - Az épület homlokzatának felújításához a társasház részére támogatást hagytak jóvá, így az is hamarosan megújul. - A függőfolyosón a hirdetett ingatlanon kívül mindössze egy 69 m2-es lakás van, ami szintén eladó. Az ingatlant a hirdetéseink között találják meg. - Parkolni közvetlen az utcában, közterületen, illetve a közelben parkolóházban lehetséges.

 - 

Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, emellett fekvése miatt csendes, Duna-parti sétány és a Belváros is néhány perc sétára található. 
 - A ház több egyetem, a Kálvin tér, a Nagy Vásárcsarnok és az éttermei miatt közkedvelt Ráday utca közelségében található. Szintén karnyújtásnyira található a Bálna Budapest Bevásárló- és kulturális központ, Közlekedés:
 Metró: M3, M4
 Villamos: 4 -6, 47-49 , 2-2A
 Buszok: 9, 15 Troli: 72 Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását. Tisztelettel: Az Ingatlandokk csapata.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
lift
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY