Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, V. kerület, Aranykéz utca 109 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, V. kerület, Aranykéz utca 109 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, V. kerület, Aranykéz utca 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7153957
Referenciaszám: 11878
Feltöltve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 389,99 millió Ft

389,99 millió Ft
3 577 890 Ft/m²
109 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 131 850 Ft
Második évtől
1 544 643 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A belváros szívében az egyik legszebb lépcsőházában, egy nagy erkélyes, három szobás, két WC-s, nagy konyhás, polgári lakás várja lelkes új tulajdonosát. Kivételes lehetőség! Gyönyörű luxus ingatlan várja új lakóit! Ez a lélegzetelállító otthon 4 szobával és lenyűgöző, hatalmas, 5 méter hosszú erkéllyel büszkélkedik. Az ingatlan adottságai között megtalálhatóak a következők: 3 elegáns és tágas hálószoba és nagy nappali, a szobák magas színvonalú anyagokból és tervezési elemekkel rendelkeznek, amelyek luxus érzetet nyújtanak a lakás minden pontján. Egy elképesztően hatalmas, 5 méter hosszú erkély, amely kiváló lehetőséget biztosít a friss levegőn való időtöltésre, pihenésre és akár egy kis kertészeti tevékenységre is. A lakásban minden szükséges modern kényelmi elem megtalálható, hogy a lakók otthonosan érezhessék magukat. Ez a luxus ingatlan egy keresett környéken található, közel az összes fontos szolgáltatáshoz és létesítményhez. A gyönyörű kilátás és a szép környezet garantáltan elbűvöli majd az itt lakókat. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse és elcsábítsa ezt a lenyűgöző otthont! *** In one of the most beautiful staircases in the heart of the city center, a bourgeois apartment with a large balcony, three rooms, two toilets, and a large kitchen awaits its enthusiastic new owner. Exceptional opportunity! Beautiful luxury property awaits its new residents! This breathtaking home boasts 4 bedrooms and a stunning huge 5 meter long balcony. The properties of the property include the following: 3 elegant and spacious bedrooms and a large living room, the rooms have high-quality materials and design elements that provide a luxurious feel in every part of the apartment. An amazingly huge 5 meter long balcony that provides an excellent opportunity to spend time in the fresh air, relax and even do a little gardening. The apartment has all the necessary modern conveniences to make the residents feel at home. This luxury property is located in a sought after area close to all important services and facilities. The beautiful view and the beautiful surroundings are guaranteed to charm the residents here. Dont miss this fantastic opportunity! Contact us today to view and be seduced by this stunning home!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
terasz
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Attila Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 526 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Attila Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 526 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY