Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Ferenciek tere 85 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Ferenciek tere 85 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Ferenciek tere 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7951454
Referenciaszám: H461354
Frissítve: 2 hónapja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 248,22 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
246,33 millió Ft
2 897 998 Ft/m²
630 000 EUR
7 411,76 EUR/m²
85 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
V. kerület közkedvelt részén keresi új tulajdonosát egy nappali+ 1 hálós, 2022-ben felújított, fiatalos, ám de mégis, nagypolgári eleganciával bíró lakás! TÁRSASHÁZ: - Habsburg család megrendelése volt az XIX. század végén, 1901-1902 átadás, avagy elkészül a volt Királyi-bérpalota -4 szintes, 66 lakásos, liftes téglaépület -Esztétikailag és műszakilag kiváló állapotban van, lépcsőháza rendezett -A társasház annak rendelkezik megtakarítással, stabil pénzügyi alapokon fekszik -Lakóközössége konzervatív, de fiatalos KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Budapest V. kerülete, Belváros, Ferenciek tere - Kiváló infrastruktúrával és jó tömegközlekedéssel rendelkező, kiváló közlekedéssel megáldott terület. - 1 perc sétatávolságra van a Ferenciek terei metro megálló, buszmegálló - Közelben CBA, éttermek, szórakozóhelyek - A romantikus rakpart, citadellai panorámával csak 2 perc sétára található LAKÁS: - 4. emeleti, nettó 85 m2-es, felújított, belső építész által tervezett ingatlan. - Kifejezetten jó elrendezésű, világos, 7 nm-es dupla erkéllyel megáldott otthon. (ennek a lakásnak vagy egyedül dupla erkélye a házban) - Felosztása: előtér-közlekedő, wc-kézmosó, kamra, konyha-étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba. - A nappali tájolása keleti fekvésű. - A lakás nagyrésze laminált parkettás, konyha, fürdőszoba, WC - kézmosót járólap borítja. - Hő-és hangszigetelt műanyag nyílászárók, megtartva a hagyományőrző ablakokkal. - A lakásban egy hűtő-fűtő klíma található - Közös költség: 20. 000,-Ft/hó, ami tartalmazza a szemétszállítást, a felújítási alapot, a lépcsőház működését, takarítást. Amennyiben hitelre lenne szükséged bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy számodra a legmegfelelőbb konstrukciót találjuk meg.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1901
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
étkező
kamra
erkély
kábeltévé
am-micro antennás
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
lift
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY