Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 55 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 55 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 55 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7991852
Referenciaszám: H481143
Frissítve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
2 725 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 048 Ft
Második évtől
593 713 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség a város szívében, ahol a történelem és a modern életstílus összefonódik. Az elbűvölő sétáló utcában található lakás egyedülálló lehetőséget kínál a belvárosi élet megélésére. A Zrínyi utca Lipótváros déli részén található, és a Széchenyi István tértől a Szent István térig húzódik, 2007-ben alakították sétáló utcává. Az utcában található a Hanzály-ház, amely 1821-ben, Pollack Mihály tervei szerint, saját lakóházaként épült. jelenleg a Magyar Tudományos Akadémia irodaháza. A Deák Ferenc téri és az Arany János utca metrómegálló 6-7 perc alatt, a Széchenyi István tér 4 perc alatt, a Szent István tér és a Szent István Bazilika 2 perc alatt elérhető. A sétálóutca üzletei, kávézói és éttermei mind csupán egy karnyújtásnyira vannak, így mindig könnyen hozzáférhet a város pezsgő energiájához. Könnyen megközelíthető a Magyar Állami Operaház, a Centrál Színház és a Thália Színház is. A liftes társasház 1908-ban épült, Kármán Aladár és Ullmann Gyula tervei alapján, késő eklektikus stílusban. Az 5 emeletes házban 33 lakás van, a 3., 4., 5. emeleten irodák üzemelnek. Az 1. emeleti, eklektikus stílúsú lakás szépen berendezett és teljesen felszerelt, kényelmes és modern életet biztosít a leendő tulajdonosnak. A tágas és világos amerikai konyhás nappali a sétáló utcára néz. Ez a lakás nem csak otthon, hanem életstílus is. Nézze meg, és szeressen bele a lakásba a Bazilika szomszédságában! Élvezze a belvárosi pezsgés közelségét és a sétáló utca biztosította hangulatot.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1908
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobó Brigitta Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobó Brigitta Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY