Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 69 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8043418
Referenciaszám: 313954
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 579 710 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HÉTVÉGÉN IS HÍVJON MINKET BÁTRAN! FOGADJUK HÍVÁSÁT! A Deák Ferenc tér szomszédságában 69 négyzetméteres kétszobás lakás eladó! Budapest és az V. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Deák Ferenc tértől és az Astoriától egy sarokra, egy klasszikus századfordulós nagypolgári társasház negyedik emeltén kínálunk egy jelenleg kétszobás lakást. A társasház külső és belső homlokzata egyaránt remek állapotban van, új panorámalifttel rendelkezik. A bejárat a Károly körútról nyílik, a lakás ablakai pedig a Gerlóczy utca irányába néznek. Ablakaiból a budai hegyekre és a Deák Ferenc térre és az újonnan épülő Városháza parkra van kilátásunk. Az ingatlan jelenleg 2 utcai szobával rendelkezik, de az udvari oldalon egy fal felhúzásával könnyedén kialakítható egy harmadik kisebb hálószoba is. A lakást műszakilag felújították, a vezetékek cseréje megtörtént, fűtésről és melegvízről új cirkó gondoskodik. Igény szerint konyhabútor szükséges, egyéb esetben azonnal költözhető/kiadható! Rugalmasan megtekinthető! A társasházban egy másik, 82 négyzetméteres lakás szintén eladó, további információért keressen bátran! Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük. Több ingatlanunk esetében ingatlanbeszámítás is lehetséges, a részletekről érdeklődjön telefonban. Vevőink számára a közvetítés díjtalan. WE SPEAK ENGLISH, FEEL FREE TO CALL US.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Tamás QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 721 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Tamás QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 30 721 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY