Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 181 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 181 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 181 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7212897
Referenciaszám: 4892_23
Feltöltve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 179,8 millió Ft

179,8 millió Ft
993 370 Ft/m²
181 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 521 825 Ft
Második évtől
712 138 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálom V. kerület, Steindl Imre utcában, GYÖNYÖRŰ, teljesen felújított, LIFTES téglaház 4. emeletén található 181 nm-es jelenleg 5 szobás, felújításra szoruló EXKLUZÍV NAGYPOLGÁRI, utcai lakást. Az ingatlant eddig irodai célra használták, hatalmas ablakai nagy része utcai kilátású, jó adottságú, verőfényes, igény szerint jól alakítható. Fűtését Wolf cirkó kazán adja. A közművek közül a villany és a gáz mérhető, így a közösköltség 35 000.- Ft. Ft/hó mely tartalmazza a vízfogyasztást. Jelenlegi elosztása az iroda funkció miatt magába foglal 5 db különálló helyiséget, női és férfi toalett kézmosóval, előszobát, valamint egy konyhát. Közvetlenül a Duna, a szépen felújított Szabadság tér (fák, virágok, játszótér), kifőzdék, éttermek, reggelizős helyek, színvonalas pékségek szomszédságában található, Kossuth tér, Parlament 300 méter. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges, vagy parkolóhely bérelhető a Szabadság téri mélygarázsban. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség - minden megtalálható. Metró/villamos/buszmegálló van a közelben, a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető. Kérdés és-vagy időpont egyeztetés miatt hívjon bátran akár hétvégén is. Amennyiben nem tudom felvenni visszahívom. Cégünk ingyenes, iroda és bank-független Hitel ügyintézéssel is rendelkezésére áll, nem csak nálunk vásárolt ingatlanokra!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
bútorozatlan
lift
kaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsuzsanna Hegedűs Dream Credit Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 779 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsuzsanna Hegedűs Dream Credit Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 779 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY