Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 66 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 66 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 66 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8051596
Referenciaszám: LK039705-4548765
Frissítve: 9 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 362 121 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Bp. V. Lipótvárosban a Jászai Mari tér közelében egy 66 m2-es 2 szobás frissen FELÚJÍTOTT polgári lakás!Az ingatlan a társasház félemeletén helyezkedik el, ami a természetben 1. emeletnek felel meg. A lakás a zárt lépcsőházból közelíthető meg. A lakás klasszikus nagypolgári elrendezésű, az előszobából nyílik a konyha és egy WC. A hallból egy háromszárnyas ajtón át jutunk a nappaliba, amiből a hálószoba nyílik. A hall és a szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség járólapos. A szobák a ház belső udvarára néznek, nyugati fekvésűek, benapozottságuk közepes. A lakás jó műszaki állapotban van, most fejezték be a fürdő és WC felújítását, a festést és a laminált parketta lerakását. A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőkkel ellátva, a melegvizet átfolyós gázkazán biztosítja. A jól karbantartott társasházban lift van. A kapu, és a kapualj felújítás alatt van, 2023 végére elkészül.Az ingatlan központi elhelyezkedésű, gyalogos távolságra van a parlament, az országgyűlés irodaháza, a Vígszínház, a Margit-sziget. A tömegközlekedés kiváló: 2-es, 4/6-os villamos, metrók, buszok.Az ingatlan elhelyezkedésél fogva kiválóan alkalmas elegáns otthonnak, irodának, vagy hosszútávú kiadásra befektetésnek is.Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus, hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csillag Natálija Vitaljevna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csillag Natálija Vitaljevna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY