Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed, Andrássy út 98 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed, Andrássy út 98 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed, Andrássy út 98 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7777045
Referenciaszám: H463213
Frissítve: 9 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
1 223 469 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Könnyen két lakássá alakítható. Így két külön bejáratú lakásként is hasznosítható. AIRBNB ENGEDÉLYEZETT A HÁZBAN. Színházak és éttermek környezetében, a kiemelt Andrássy útnál vált eladóvá ez a művészi ingatlan. Az ablakai a Nagymező utcára néznek. Megismételhetetlen hangulatával és különleges designjával, ez a z ingatlan elrepít minket egy másik dimenzióba. Remek elosztása lehetővé teszi a kényelmes együttélést. Igény esetén, könnyen akár két lakássá alakítható így mégjobb kihasználást eredményezve azok számára, akik befektetés céljából vásárolnak. A lakás érdekességei közé sorolható a 200 éves parketta és a MARMORIN falfestés. Nagypolgári stílusa egy 4 méteres belmagasságot rejt, így igény esetén akár álló galéria is kialakítható, ezzel tovább növelve a hasznos területet. A lakásban kandalló fokozza a hangulatot. Smart home, melynek rezsije nagyon alacsony. Több funkcióban is helytálló, értékálló ingatlan, mely használható akár otthonként, a belváros kedvelőknek, akár befektetésként, kiadásra. A környék adottságai miatt, az ingatlan könnyed, gyors kiadása biztosított, valamint értékének megtartása is. A közvetlen környezet színházakkal, éttermekkel, ruha üzletekkel, drogériákkal, gyógyszertárral, vagyis mindennel ellátott. Kiváló a közlekedés is, a város számos pontjába közlekedő járatok indulnak az ingatlan közvetlen közeléből. Tehermentes. 1/1 tulajdon,azonnal költözhető. Az elhelyezkedése és t szépsége miatt gyorsan bérbe lehet adni, úgyhogy gyorsan megtérülő befektetés az új tulajdonosnak. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Otthon Centrum - V. kerület Aranykéz utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY