Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Andrássy út 98 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Andrássy út 98 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Andrássy út 98 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7652575
Referenciaszám: 4146_559
Feltöltve: 16 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
1 214 286 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT OKOSLAKÁS BUDAPEST SZÍVÉBEN Budapest szívében, az Operettszínházzal szemben, a Nagymező utca és az Andrássy út sarkán kínálom megvételre ezt a 98 m2 alapterületű, 3 szobás, I. emeleti, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT téglalakást egy 3 emeletes LIFTES társasházban. A lakás felújítása nemrégen fejeződött be, melynek során: - cserére kerültek a vízvezetékek, - cserére kerültek az elektromos vezetékek, - felújításra kerültek a nyílászárók (ablakok, bejárati ajtó és beltéri ajtók), - kiépítésre került a világítás és fűtésrendszer hangvezérlése és távolról történő vezérlése egyaránt. A nyílászárók eredeti fa nyílászárók, melyek a lakás egyedi stílusához teljes mértékben illeszkedő módon kerültek felújításra. A falak egy ókori római technológiával kerültek festésre, mely egyedi márvány hatású mintát és tapintást eredményez, karbantartása rendkívül egyszerű és időtálló. Továbbá nagyon elegáns, egyedi stílust kölcsönöz a teljes ingatlannak. A lakás belmagassága 4 méter, mely szintén hozzájárul az impozáns beltérhez. A lakás kiváló választás: - mindenkinek, aki a belvárosi miliőt keresi otthona helyszínének; - továbbá mindazoknak, akik a tágas tereket kedvelik, önmagában a lakás nappalija több mint 30 m2 alapterületű; - de akár gyermekes családoknak; - vagy azok számára, akik például home office rendszerben dolgoznak otthonról. A lakás két fürdőszobával rendelkezik, mely akár két generáció számára is alkalmassá teheti, vagy éppen két lakaássá is alakítható igény esetén. Bátran ajánlom a BEFEKTETÉSI CÉLLAL INGATLANT keresők figyelmébe is, a lakás akár hosszú- vagy rövidtávú bérbeadással rendkívül rentábilisan hasznosítható. A havi közös költség díja 28.000 Ft, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztás, valamint szemétszállítás költségét is. További részletekért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
beépített szekrény
lift
kaputelefon
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY