Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Jász utca 89 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Jász utca 89 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Jász utca 89 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7964040
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 126,9 millió Ft

126,9 millió Ft
1 425 843 Ft/m²
89 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 368 296 Ft
Második évtől
502 616 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vásárolja meg új, prémium minőségű lakását közvetlenül a Beruházótól, most bevezető akciós áron! A projekt keretén belül egy 33 lakásos, modern, újépítésű társasház kerül felépítésre. Főbb jellemzők: • a projekt egy 33 lakásos emelt minőségű, társasházi beruházás keretein belül valósul meg • a társasházban 33 személygépkocsi beállóhely található a -1-es pinceszinten • a kiválasztott lakásokhoz tároló helyiségek is vásárolhatók, akár önállóan akár közvetlen autóbeálló kapcsolattal is • a lakások 30-84 m² közötti változó méretűek, elrendezésben a garzontól az egy- két- és három hálószobásig választhatóak • a földszinti lakások mindegyike saját privát kerttel és/vagy nagy alapterületű terasszal rendelkezik •az épület összes lakó egysége saját-kizárólagos használatú erkéllyel, terasszal és/vagy loggiával rendelkezik •A Beruházó, a DBI Ingatlanhasznosító Kft. több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a magyarországi ingatlanpiacon. A lakások várható birtokbaadása: 2025. III. negyedév Jelenlegi készültségi fok: pinceszint elkészült A korlátozott idejű kedvezmény részletei: A jelen hirdetésben feltüntetett kedvezményes ár az első 5 lakás eladásáig érvényes. Egy vásárló maximum 1 lakás erejéig vásárolhat ezen az áron és ezekkel a feltételekkel. Lakásonként maximum 1 db parkoló vásárolható. A vételár fizetési ütemezése a jelenlegi készültségi fokhoz igazítottan: 20%-20%-20%-20%-20%. Az utolsó 20%-os vételár részlet birtokbaadáskor fizetendő. Találja meg az Ön számára legalkalmasabb lakástípust, amennyiben további kérdése forduljon bizalommal Kollégáinkhoz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Erkély:
19,8 m²
Energetikai besorolás:
B
összkomfortos
garázs
jó beosztású
világos
amerikai konyha
lift
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 368 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY