Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 100 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 100 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8091415
Referenciaszám: LK015417
Frissítve: 11 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
690 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIV. kerületben, Alsórákos kedvelt utcájában, a LŐCSEI ÚTON, Nagy Lajos király útjától egy sarokra, - kifogástalan közlekedés és ellátottság mellett -, hangulatos utcákkal körülvett, CSENDES környezetben, eladóvá vált egy földszinti, nagy terekkel rendelkező, ÉK-i tájolású, 100 nm-es, 2 SZOBA HALLOS NAGYPOLGÁRI LAKÁS, 3,70-es belmagassággal. Magasföldszintnek megfelelő magasságban fekszik, KIS TERASZ terül el bejárata előtt, melyet más lakó nem közelít meg, így hangulatos térré alakítható. A társasház dús növényzetű előkerttel rendelkezik. Az ingatlan rövid határidővel költözhető, tehermentes, 1/1-es tulajdon. Fűtése radiátoros, hőmérséklet szabályozóval, FÉG gázkazánról üzemel; a meleg vizet Hajdu bojler szolgáltatja (éjszakai áramról), kandallója szakember általi áttekintés után használható. Pinceszinten 20 nm tárolóval rendelkezik. A társasház 1930-ban épült, egy szintes épület volt hajdanán, majd az ötven-hatvanas években egy újabb szintet építettek rá. 2-3 éve megújult a tető és új vízhálózatot kapott. Zárt kapualjas, a lakáshoz vezető folyosója nyitott, pár lépcsővel közelíthető meg. kaputelefonnal szerelt. A közös költség KORLÁTLAN VÍZHASZNÁLATOT TARTALMAZ. A ház előkertje rendezett, hátsó nem túl nagy méretű, formálható - közös terület mindkettő. Lakás polgári jellegét a nagy belmagasság, hatalmas terek és eredeti nyílászárói őrzi, körbejárható elrendezésű, falai tapétával fedettek, tölgyfa parketta borítja a szobákat. A szobák 30 nm és 25 nm, a hall 14 nm, Jelen állapotában is költözhető, rendben tartott otthon, de igény szerinti esztétikai megújulás vevő elképzeléseinek megfelelően elképzelhető. Közlekedés: 220 m-re a Nagy Lajos király útja / Szugló utcai megálló található Villamosok: 3, 62, 62/A Buszok: 32 és 907-es éjszakai járat Troli: 82, 82A Könnyen megközelíthető: Örs vezér tere, Bosnyák tér, Mexikói út vá., Kőbánya Határút, Blaha Lujza tér, Uzsoki utcai Kórház, Gönc Árpád Városközpont Bevásárlás: sarki kisbolt, új Lidl 200 m-re, Árkád az Örs vezér terén, Bosnyák téri piac, minden fontos szolgáltató egység megtalálható a Nagy Lajos király útján néhány megállónyira. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a nagy tereket, a remek közlekedés döntő számára és a mindennapi bevásárlás egyszerűsége fontos.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Krisztina Németh Krisztina Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Krisztina Németh Krisztina Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY