Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 69 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 69 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 69 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8040497
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 73 millió Ft

73 millió Ft
1 057 971 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 865 Ft
Második évtől
289 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIV. Kerületben ISTVÁNMEZŐ részen a GIZELLA úton eladó egy magasföldszinti, 69nm-es 2 szobás, nagy amerikai konyhás ,cirkó fűtéses ,felújított lakás. A lakás teljes bútorzattal és berendezéssel együtt eladó ( LG mosógép,mosogatógép,MIELE Sütő, whirpool mosogatógép, NORD légkondicionáló…… A ház felújított,rendezett,normális kedves lakókkal. A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező. Tartozik a lakáshoz egy nagyméretű tiszta száraz pince is. Parkolás a ház előtt lehetséges.Otthon a Városliget szomszédságában. Budapesten a Városliget megújul, futópálya, sportpályák, kutyafuttató várják a sportolni, pihenni vágyókat és az aktív életet kedvelőket. Az ide álmodott új múzeumok és a Magyar Zene Háza a Városligetben kulturális élményt nyújthatnak akár minden hétvégén, pár percnyi sétára. Ideális infrastruktúrával, a belvárostól 5 percnyire, zöldövezet és kikapcsolódás ötvözete.. A zöldövezeti környezetben nem kell lemondanunk a város nyújtotta előnyökről: a belváros pillanok alatt elérhető. A 7-es busszal a Ferenciek tere 10 perc alatt elérhető. A közeli Keleti Pályaudvarról a M2 és M4-es metrókkal a város pillanatok alatt keresztülszelhető. Az 1-es villamossal a Hungária körúton juthatunk el bárhová. A környék trolijárataival, 75 és 77-es, könnyen bejuthatunk a belső Pesti kerületekbe vagy Zugló távolabbi pontjára. A Puskás stadion 3 percnyi sétával elérhető, a hozzá tartozó edzőpályákkal és futókörökkel együtt. A lakóépület környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, a környékén számos egyéb üzlet, étterem érhető el .1-2 perces sétával. Budapest egyik új városközpontja itt épül. AZ INGATLAN ÁRA : 75.5 M ft.( alkuképes) KÉREM INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
pince
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 671 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 671 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY