Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 80 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 80 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7820685
Referenciaszám: 163838
Frissítve: 16 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
1 112 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163838 hivatkozási számú Budapest VII. kerületi társasházi lakás. Budapest szívében, frekventált helyen, közvetlenül a Zsinagóga mellett kínálok eladásra, egy 80 nm-es , 2 szobás,  gyönyörűen és igényesen felújított, nagypolgári lakást! A lakás belső arculatát designer tervező álmodta klasszikus stílus szerint alakították. A lakásban található összes bútor és gép a vételár részét képezi! A lakás,  egy műemlék jellegű, 5 szintes, kiváló állapotú, liftes társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lakóközösség csendes, nyugodt, rendszerető. A házban engedélyezett a rövidtávú szállásadás. A fűtés H tarifás, inverteres klímákkal történik, melynek költsége a fűtés szezonban kb. 30 000 Ft. Közös költség korlátlan vízfogyasztással 22 000 Ft. A villany és vízvezetékek ki lettek cserélve, új elegáns burkolatokat, szanitereket kapott. A belmagasság 3,8 m, igény szerint galériázható illetve, kis fantáziával 3 külön bejáratú lakás alakítható ki. A lakáshoz tartozik egy közös tároló is, amely jelenleg ki van adva és szabaduló szobaként működik. Parkolni az utcán lehet, viszont igényelhető az önkormányzattól éves parkoló kártya, ami kb. 3000 Ft. Az infrastruktúra kiváló,  tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.  Minden megtalálható a közelben,  ami a mindennapi élethez szükséges és ha szórakozni, kikapcsolódni vágyik számtalan lehetőség adott. A lakás befektetésnek is kiváló, jelenleg is külföldi bérlők lakják, illetve könnyen 3 lakás alakítható ki belőle.  Irányára 89 millió Ft. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, hívjon bizalommal,  akár hétvégén is!  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest VII. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163838 Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY