Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 73 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 73 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 73 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7966691
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 86,35 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
87,69 millió Ft
1 201 293 Ft/m²
224 282 EUR
3 072,36 EUR/m²
73 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
INGATLANOSOK kérem NE KERESSENEK. Tehermentes 73 nm nagypolgári lakás közvetlen tulajtól eladó, amely 1+1 félszobás, +12 nm belső szintes galériából áll közel 4m belmagasságú, konyhás ebédlő, tágas zuhanyzós és sarokkádas fürdőszobából, különálló toalettel és előszobából áll. A 33 nm fényárnyban úszó nappali többfunkció kiépítésére is alkalmas. Elosztását tekintve az előszobából nyíló központi konyhai ebédlős helységből külön nyílnak a további helységek a privát zónák kialakításával. Teljes körű felújítást és átalakítást követően folyamatos karbantartással jelenleg jó állapotú otthont nyújt azoknak, akik a nagyvárosi lét mellett szívesen vonulnak vissza csendes kényelmes és hangulatos családi fészkükbe. A fűtést és melegvizet egy Bosch kombi cirkó szolgáltatja. Extra adottsága a lakásnak a budapesti panorámája, amelyet egy 8 ablakos loggia pazar látványa nyújt az ott lakóknak. Schannen Ernő műépítész, író és műfordító tervei alapján épült barokkizáló Rákóczi úti társasház külső és belső impozáns megjelenése sokakat inspirál, a Magyar Posta karácsonyi reklámfilmje is itt készült. Budapest szívének mozgalmas forgataga látványos panorámával tárul elénk egy 8 ablakos kiugró loggiával, ahol balról a Keleti pályaudvar épülete, szemben az Erkel Színház levendulás parkja, jobbra pedig az Erzsébet híd képe tárul elénk. Az esetleges zajt, hang és hőszigetelt ablakok szűrik meg, míg cseresznyefás körfolyosós udvara pedig egy csendes, hangulatos párizsi udvar benyomását keltik - lampionok világítanak az esti sötétben :) Hotelek ölelésében a Steindl Imre tervezte Rózsák terei Szent Erzsébet templom mellett, ahol I. Ferenc pápa is járt :) infrastrukturális középpontban található. A ház biztonságos, 3 kapun keresztül lehet bejutni, melyek kovácsoltvas jellege szintén egyedi karaktert kölcsönöz, a lakás bejárata is biztonsági ajtó. Visszavonulásra is ideális amellett, hogy infrastrukturális középpontként minden szolgáltatás és kulturális program könnyen elérhető, busszal 5 percre az 5. kerület és a legendás Városliget is. A tűzijáték kényelmesen az ablakból csodálható. Ideális és igényes lakhatást biztosít az értékét megtartva akár befektetésként vagy albérletként kiadva. Érdeklődés esetén írjon vagy hétköznaponként 17.00 - 20.00 óráig hívjon. INGATLANOSOK SEGÍTSÉGÉT NEM KÉREM, TEHÁT NE HÍVJANAK!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
étkező
terasz
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 922 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 922 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY